Криклій не став реагувати на останні заяви Клітіної / фото facebook.com/aleksandra.klitina

Олександра Клітіна працювала в міністерстві інфраструктури і відповідала за європейську інтеграцію, до «Укрзалізниці» відношення не мала. Причину звільнення вона знає.

Читайте такожДепутати думали тільки про "члени": скандальна екс-чиновниця Клітіна зганьбилася в прямому ефірі (відео)Про це розповів міністр інфраструктури Владислав Криклій, передає 112.ua.

«Пані Клітіна хайп дійсно вміє робити. Вона виконувала директиви, приводила їх у відповідність і т. д. І ми нарешті завершили цей процес. Чому я звільняв, я їй особисто озвучував. Досить конфліктною була поведінка в колективі, це викликало певні труднощі, щоб команда була на одній хвилі, працювала результативно. А ми в постійних чварах витрачали багато енергії», – розповів Криклій.

Відео дня

На його думку, поведінка Олександри Клітіної – це якась спроба побудувати політичну кар'єру.

«Я не буду реагувати... Я всім бажаю успіху, кожен це робить різними способами – хтось більш консервативно, хтось намагається радикальні формати винаходити», – зазначив він.

Як повідомляв УНІАН, Клітіна днями оголосила про створення своєї партії. І зробила вона це в провокаційній манері – чиновниця записала відеозвернення у відвертому купальнику.