Ілюстрація REUTERS

Сенсація на 4 мільярди доларів! Скандальне зізнання екс-нардепа Давида Жванії про те, як він із Петром Порошенко захоплювали владу у 2014-му році, – черговий доказ того, що від Порошенка відмовляються колишні «ображені» партнери. Цікаво, що ж не поділили Давид Важаєвич і Петро Олексійович? Може, 4 мільярди доларів, на які, за словами Жванії, Порошенко збагатився під час президенства і вивіз в офшори? 

Читайте такожПорошенко перед мітингом своєї партії полетів до Туреччини на чартері за 15 тисяч євро – ЗМІ

Про ці та інші секрети колишнього президента розповідається у сюжеті програми "Гроші".

Давид Жванія опублікував кілька скандальних відео. Фактично, він сам зізнався у скоєнні злочину і викрив шокуючі подробиці про діяльність своїх колишніх соратників, у тому числі й Петра Порошенка.

Незаконно захопили владу, давали хабар чиновникам та Євросоюзу і обіцяли олігархам вигоду - ось неповний перелік подій і злочинів, про які Жванія розповів у своїх мега-скандальних відео.

Жванія заявив, що він і Павло Клімкін передавали 5 млн євро високопоставленому європейському чиновнику через посольство України в Німеччині, аби заручитися їх підтримкою для Петра Порошенка.

Жванія також заявив, що Порошенко під час перебування при владі отримав корупційним шляхом більш ніж 4 млрд доларів. Всі кошти було виведено у офшори.

У новому ролику Давид Жванія також зізнався, як він із командою Порошенка усунули Януковича та Азарова лише з метою звільнити президентське крісло.