Андрій Мотовиловець / фото УНІАН

На засіданні погоджувальної ради депутатських фракцій та груп у Верховній Раді перший заступник голови фракції "Слуга народу" Андрій Мотовиловець висловив подяку за роботу Міністерству оборони в умовах інформаційної атаки на Україну. Крім того, він зазначив, що попри всі виклики, з якими стикається наша країна, її готові захищати тисячі українців.

"Ми бачимо зараз величезну інформаційну війну, яка розгорнулася проти України. Весь світ побачив, що є Україна, що ми вміємо захищатись, що у нас величезна армія. Нас зовсім не лякає 100 тисяч російських військ. 400 тисяч українців тримали зброю в руках і вміють захищати свою країну. Ми всі повинні спокійно продовжувати роботу. Я хочу висловити захоплення блискучою роботою Міністерства оборони та Міністерства закордонних справ у ці дні. Міністерства інфраструктури. Я вважаю, що саме так має працювати держава", – наголосив Андрій Мотовиловець.

Він додав, що, на його думку, Міністерство оборони працює чітко, злагоджено та швидко, чого необхідно досягти та в роботі Верховної Ради. На Україну попереду чекають нові виклики, і тому потрібно консолідувати зусилля у напрямку захисту держави, громадян та бізнесу.

Відео дня

"Це не останній виклик. І нам потрібно реагувати швидко. Ми маємо забезпечити спокій для бізнесу, українського народу, військовослужбовцям, ми просимо працювати разом", – підсумував перший заступник голови фракції.