У команді Тищенка додали, що вже «встигли покращити майже 30 адрес» / Фото УНІАН

Народний депутат від «Слуги народу» Микола Тищенко похизувався, що наповнив піском дитячі майданчики одного зі столичних районів.

Відповідний пост з’явився на сторінці політика 5 червня.

Читайте такожТищенко заявив, що хоче балотуватися у мери Києва

Відео дня

«Робимо рідне місто комфортним. Ми відреагували на звернення киян стосовно відсутності піску на дитячих майданчиках і спільно з Керуючою компанією Святошинського району наповнили їх. І це лише початок», – написала прес-служба депутата.

У команді Тищенка додали, що вже «встигли покращити майже 30 адрес».

Скріншот

«Якщо ви зверталися до нас, але нового піску ще не отримали, не хвилюйтеся – скоро він буде на ваших дитячих майданчиках», – йдеться у повідомленні. При цьому в прес-службі наголосили, що тримають «процес наповнення» на постійному контролі.

Однак не всі кияни були задоволені такому подарунку депутата.

У коментарях під дописом дехто не скупився на дотепні зауваження: «Пане Миколо, а можна Деснянському району піщану бурю? Просто її вже давно там не було, а у вас бачу є пісок», «Головне, щоб він не взявся засипати ями на дорогах - ви собі уявляєте ці пагорби, які він насипле», «Боже, це навіть краще ніж гречка і масло в пакетах», «Землю - крестьянам, песок - детям!», «Девізом передвиборчої кампанії має бути "Навалимо найбільшу купу!" Натхнення вам!».

Раніше Тищенко відмовився платити за проїзд у маршрутці, пояснивши свій вчинок тим, що парламентарії за законом мають пільги на проїзд у громадському міському транспорті.