Нардеп, пишуть ЗМІ, знову грубо порушив карантин / фото УНІАН, Олександр Кузьмін

Нардеп від правлячої "Слуги народу" Микола Тищенко знову відзначився порушенням карантину. Попри скандал з рестораном " Велюр", що стався минулої весни, депутат вирішив влаштувати пишну вечірку на честь дня народження своєї дружини Алли Барановської.

Про це пише "Страна", публікуючи відео одного з відвідувачів вечірки.

Суть скандалу

За попередньою інформацією, її влаштували в ресторані готелю Fairmont. Умови локдауну в Києві забороняють роботу ресторанів готелів в будь-який час доби, крім ранкового.

Відео дня

За даними ЗМІ, гостей заходу розважала співачка Катя Корецька. На записі видно, що персонал, на відміну від відвідувачів, носить захисні маски.

Вечірка для дружини Тищенка / фото: Страна

Що кажуть у Тищенка

Один з помічників нардепа заявив, що святкування дня народження дружини Тищенка проходило вдома у "слуги народу". Втім, журналістам вдалося зафіксувати його машину біля готелю, де, імовірно, відбулася вечірка.

Машина нардепа біля готелю / фото : Страна

Новий скандал з Тищенком: відео

Що було раніше

  • У випуску програми "Наші гроші з Денисом Бігусом" від 27 квітня 2020 року говорилося, що столичний ресторан "Велюр", який пов'язують з Тищенком, приймає VIP-гостей під час карантину. Також під час карантину, йшлося в розслідуванні, ресторан відвідував і сам Тищенко.
  • Влітку "Велюр" знову потрапив у скандал, порушивши обмеження Кабміну щодо роботи в нічний час доби.
  • Сам Тищенко не зміг пояснити, чому його ресторан ігнорує карантин.