! вересня Рада збереться на чергову сесію /  фото УНІАН

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія розповів про законопроекти, які можуть бути розглянуті на черговій сесії Верховної Ради.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він розповів у коментарі журналістам.

Депутат зазначив, що засідання ВР 1 вересня розпочнеться о 12:00, тому що "вранці батьки хочуть провести дітей до шкіл і повернутися на роботу".

Відео дня

"Що стосується порядку денного, ще не було Погоджувальної ради... Але взагалі всю сесію, весь сезон буде присвячено, в першу чергу, звичайно, підготовці до Бюджету 2021 року", - сказав Арахамія і пояснив, що це тривалий і складний процес, тому до нього потрібно якісно підготуватися.

Також депутат зазначив, що іншим питанням, ймовірно, буде черговий пакет законів, що стимулюють економічне зростання.

"У нас є, наприклад, чудовий закон про індустріальні парки, який треба якомога швидше прийняти. Друге – це закон про локалізацію, яким ми надаємо перевагу українським виробникам у машинобудуванні... Багато критики від європейських партнерів чуємо, але ми вважаємо, що треба захищати українське машинобудування і взагалі українську промисловість. Тому що зараз, в період коронакризи, всі країни намагаються захистити свою економіку", - сказав Арахамія і додав, що Україна також має рухатися цим шляхом.

Читайте такожРада не розглядатиме законопроект про столицю на початку вересня - Разумков

Позачергова сесія парламенту 25 серпня: що постановили