Шевченко не приховує симпатії до білоруського диктатора / фото: facebook.com/e.shevchenko76

Народний депутат України від фракції "Слуга народу" Євген Шевченко нецензурно розкритикував опозиційний білоруський Телеграм-канал Nexta і всіх супротивників Олександра Лукашенка, який називає себе президентом республіки. Таким чином він прокоментував недавнє розслідування Nexta про розкішні палаци Лукашенка.

Читайте також"Він схопився в бункер": у МЗС Литви заявили, що Білорусь коштує Путіну дорожче, ніж окупований Донбас

У своєму Телеграм-каналі Шевченко розмістив відверто ворожий пост, звернувшись до авторів каналу.

Відео дня

"Nexta - ви просто боягузливі пі****си. Всі хто на Батька ллють цю брехню, кінчені м*даки і виродки. Лукашенко від Народу, і для Народу. І ми разом, вам ще покажемо, як світом правити на благо простого Народу", - заявив він.

скріншот

Не так давно Шевченко хвалився відвідуванням Мінська, де побував на заходах за участю Лукашенка. До цього нардеп прийшов на засідання Ради з дивним плакатом.

Про що йдеться у фільмі "Лукашенко. Золоте дно"

  • Журналісти Nexta розповіли про резиденції Лукашенка - як офіційні, так і "подаровані" близькими бізнесменами. 
  • У фільмі перераховуються 18 об'єктів нерухомості, якими, за твердженням авторів, користується Лукашенко. Серед них - Палац Незалежності в Мінську, база відпочинку "Крупеніно" у Вітебській області і хутір "Віскулі" в Брестській області.
  • Описується парк з автомобілями за сотні тисяч і навіть мільйони доларів. Також стало відомо про літаки й вертоліт, на яких Лукашенко минулого року літав над Мінськом під час протестів.
  • За словами авторів стрічки, з 2014 року Євросоюз виділив білоруській владі 4 мільярди євро, велика частина яких пішла на особисті потреби Лукашенка.
  • У фільмі перераховані білоруські та зарубіжні бізнесмени - Михайло Гуцерієв, Ігор Макаров, Олексій Олексін, Павло Топузідіс, брати Каричі, які отримують ексклюзивні умови ведення бізнесу в обмін на цінні "подарунки" Лукашенка.