На думку спікера, це великий і важливий законопроект / фото УНІАН

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков сподівається, що парламент зможе розглянути законопроект про всеукраїнський референдум в другому читанні наприкінці поточної сесії.

Читайте такожВерховна Рада розглянула програму дій уряду (відео)Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав в ефірі одного з телеканалів, відповідаючи на питання щодо ключових завдань парламенту на наступний пленарний тиждень.

"Я не впевнений, що ми до кінця зможемо або встигнемо підготувати закон про всеукраїнський референдум, або про народовладдя через референдум, який був прийнятий в першому читанні. Тому що, якщо я не помиляюся, ми не скорочували строки (його розгляду - УНІАН)", - зазначив Разумков.

Відео дня

Він наголосив, що це великий і важливий законопроект.

"Я сподіваюся, що ми зможемо його розглянути в другому читанні наприкінці цієї сесії. Тобто, через один пленарний тиждень", - сказав голова ВР.

Як повідомляв УНІАН, 9 червня президент України Володимир Зеленський вніс до парламенту законопроект "Про народовладдя через всеукраїнський референдум" (№3612). Проектом закону пропонується запровадити в Україні електронні процедури під час організації та проведення всеукраїнського референдуму, в тому числі, електронне голосування.

18 червня ВР ухвалила в першому читанні законопроект №3612 "Про народовладдя через всеукраїнський референдум".