Зеленський показав на відео результати «Великого будівництва» на Закарпатті / фото president.gov.ua

Впродовж останніх двох років у Закарпатській області за програмою президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" було реконструйовано та збудовано 46 медичних закладів, 13 шкіл та садочків, а також 562 км доріг. Наступного року "Велике будівництво" у регіоні продовжиться у не менших масштабах. 

Про це йдеться у відеоролику на сторінці Facebook Володимира Зеленського, який є ініціатором програми "Велике будівництво".

У відео, що розмістив Президент, можна побачити, як за короткий термін змінилося Закарпаття.

Відео дня

"Закарпаття – це область, що межує з чотирма країнами Євросоюзу, мультикультурний регіон, де спілкуються різними мовами та сповідують різні релігії. Область, де знаходиться найвища точка України та географічний центр Європи", - сказав Зеленський.

За словами Президента, Закарпаття, з урахуванням його географічного положення, має всі підстави і потенціал для того, щоб стати інфраструктурним центром України та Європи.

"Туристичний потенціал краю та інфраструктурні умови для мешканців Закарпаття є важливим для мене питанням", - зазначив також Зеленський.

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський головною метою програми "Велике будівництво" назвав створення якісної інфраструктури, яка найяскравіше демонструє ставлення держави до своїх громадян.