Рецепти страв з кабачків / ua.depositphotos.com

Кабачок - унікальний овоч, однією з переваг якого вважається ефективна боротьба з вірусами. Крім того, цей продукт часто вживають в їжу ті, хто стежить за своєю фігурою, так як калорійність овоча дуже низька - 23 ккал на 100 гр.

Детально про те, в чому полягає користь і шкода кабачків для організму, ми розповідали раніше.

Сьогодні ж поділимося декількома варіантами простих рецептів і розповімо, як і чим урізноманітнити свою вечерю. Страви, запропоновані нами, потрапили в цю добірку не просто так - вони швидкі в приготуванні і вельми корисні.

Відео дня

М'ясна запіканка з кабачками

Соковите блюдо для всієї родини / фото ua.depositphotos.com

Дивовижне блюдо, яке можна зробити за півгодини. Всі продукти, що використовуються в рецепті, доступні і недорогі. Такі смачні і прості страви з кабачків в духовці, як м'ясна запіканка - відмінний вибір для невеликого сімейного застілля.

Читайте в нашому матеріалі - як саме робити запіканку і що приготувати з кабачків, крім неї.

Овочева запіканка з кабачками

Як приготувати овочеву запіканку / ua.depositphotos.com

Якщо ви переживаєте про зайві кілограми і вас цікавить, що приготувати з кабачків пп, то запіканка - ідеальний варіант. У статті ми надали три дивовижних страви, які порадують незабутнім смаком і не стануть причиною "запасних" сантиметрів на талії.

Дізнайтеся детальніше, як готується запіканка з кабачків.

Млинці з кабачків

Оригінальна страва з кабачка / ua.depositphotos.com

Зробити тонкі і ніжні млинці - завдання не з простих. З начинкою теж виникають складнощі: варення - занадто солодко, а м'ясо - занадто банально. Ми знайшли неймовірний рецепт млинчиків, який подужає навіть той, хто жодного разу млинці не смажив. Більш того, ви дізнаєтеся, з чим ще можна зробити млинці і отримаєте відеоурок про приготування млинців за бабусиним рецептом.

Дізнайтеся з нашої статті, який рецепт млинців найсмачніший.

Варення з кабачків

Дивовижні поєднання фруктів з кабачками / depositphotos.com

Літо і осінь - сезон активної консервації, тому не дивно, що господині придумали і такий варіант заготовки на зиму. Ми поділимося секретом, як зробити ароматний десерт своїми руками і доведемо, що варення з кабачків з апельсином - гастрономічне мистецтво, яке може опанувати кожен.

Стати повелителькою солодкої зимової консервації можна, зробивши варення з кабачків.

Вас також може зацікавити: