Трагічний інцидент стався в Малій Заметілі / Скріншот Google Maps

В Удмуртії виписаний з психіатричної лікарні пацієнт убив цивільного чоловіка своєї сестри, йдеться в повідомленні слідчого управління слідчого комітету по республіці.

Читайте такожРосійські слідчі у караоке-барі побили чоловіка, пісня якого їм не сподобалася (відео)

Як передає РБК, інцидент стався у селі Мала Пурга в ніч на 21 березня. Виписаний двома тижнями раніше з психіатричної лікарні чоловік кілька разів ударив ножем громадянського чоловіка сестри, в результаті чого той помер. На допиті підозрюваний зізнався, що чув «голоси», які радили йому вчинити вбивство через те, що "у пари були недостатньо хороші відносини".

Відео дня

За попередніми даними, чоловік був виписаний з медустанови рішенням суду за клопотанням лікарів. На їхню думку, він більше не потребував примусовому лікуванні і повинен був перейти під спостереження психіатра за місцем проживання. В психіатричну лікарню він потрапив після вчинення злочину в неосудному стані.

Щодо медиків порушили кримінальну справу за ч. 2 ст. 293 КК РФ (халатність, що призвела з необережності смерть людини). В рамках розслідування вилучено медичні документи, вирішується питання про комплексну медекспертизу. Однією з версій події є несумлінне ставлення персоналу психлікарні до своїх обов'язків.

Згідно з інформацією місцевого порталу «ИжевскИнфо.ру», у сестри підозрюваного сім неповнолітніх дітей.

Як повідомляв УНІАН, раніше на Кубані колишній бойовик "ДНР" після бійки у кафе застрелив людей, які не брали участь у бійці.