Діти катаються на гірці з нечистот / фото amur.info

У селі Чигири Благовіщенського району Амурської області РФ утворилася фекальна гірка, на якій катаються діти.

Така нездорова ситуація склалася через переповнення септиків недавно побудованих триповерхових будинків на вулиці Олексіївській, передає місцевий сайт Amur.info.

За словами жителя одного з приватних будинків, перший тривожний дзвінок пролунав ще у вересні минулого року. Тоді в триповерхових будинках переповнився септик, і його вміст вийшов назовні. Проблему вирішили: приїхала машина і відкачала нечистоти.

Відео дня

Читайте такожДля новорічного настрою: росіянин створив скульптуру собачої упряжки з гною (фото)

А під новий рік септик знову переповнився, і його вміст вільно потік по дорозі вниз, до котеджів. На гірці, що утворилася, катаються діти. "Я їх ганяю, адже невідомо, яка зараза в цих стічних водах, а вони на одязі та взутті це несуть додому", – переймається місцевий житель Олексій.

Причина появи такої гірки, за словами місцевих жителів, криється в тому, що керуюча компанія, що обслуговувала будинки № 4 і № 4/1 по Олексіївській, відмовилася обслуговувати їх через те, що мешканці триповерхівок відмовилися платити за вивезення стічних вод, вважаючи плату необґрунтовано високою. В результаті конфлікту постраждали приватні будинки під горою, на якій побудували триповерхівки.

фото amur.info

Раніше житель Якутії Аркадій Васильєв зліпив з гною символ майбутнього року – свиню.