Пенсіонерка раніше працювала на свинофермі / pxhere.com

У Росії 80-річну пенсіонерку звинувачують у жорстокому вбивстві і розчленуванні свого квартиранта з України.

Про це йдеться в повідомленні СУ СКР Хабаровського краю.

"30 січня 2019 року на вулиці в селищі Березівка виявлені розчленовані фрагменти тіла чоловіка. За даним фактом негайно порушено кримінальну справу. Завдяки грамотно спланованій слідчим роботі і проведеним оперативно-розшуковим заходам встановлено особу загиблого. Ним виявився 52-річний чоловік, який знімав кімнату у 80-річної жінки. Під час обшуку в цій квартирі криміналісти виявили кров, яка належить потерпілому", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

За даними місцевих ЗМІ, пенсіонерка раніше працювала на свинофермі, де забивала свиней.

Читайте такожСибіряк зарубав сокирою чотирьох осіб після програшу в карти

"Виявилося, що вона канібал. Нутрощі чоловіка знайшли в її холодильнику, а кістки бабуся вирішила викинути. Але собаки відчули запах крові і розтягнули все по вулицях", - розповіло джерело.

Втім, у слідчому комітеті інформацію про канібалізм не підтвердили, але і не спростували.

За даними "Комсомольської правди", загиблим виявився українець, який працював двірником.

Сусіди підозрюваної розповіли про те, що чули дивні звуки з квартири бабусі.

"Напередодні вбивства вони випивали - його бачили, коли він бігав до магазину. Потім через двері було чути лайку. Приблизно у дві години ночі з її квартири пролунали потужні удари, які рознеслися по під'їзду. Як ніби щось рубали на підлозі. У мене аж люстра на стелі застрибала, такі сильні удари були. Таке відчуття, що дрова у будинку рубала. Потім тиша. Потім через дві хвилини ще кілька ударів. Ми прокинулися, але все начебто затихло. І вона нікуди не виходила - у неї двері залізні, почули б. На наступний день о дев'ятій годині вечора на підлозі щось знову довбала. Довго, близько години. Що це було, ми потім зрозуміли, коли почули про вбивство. Вночі, мабуть, винесла тіло", - згадали мешканці будинку.

Знайомі бабусі також підозрюють в причетності до інших вбивств. Так, у 2013 році у неї жила ще одна пенсіонерка, яка незадовго до цього продала свою квартиру і збиралася переїхати в інший регіон. Однак через деякий час жінка зникла.

На даний момент проводяться слідчі дії, спрямовані на встановлення всіх обставин скоєного злочину.