Правоохоронці встановлюють всі обставини і причини події / Mediakritika.by

У Мелітополі Запорізької області місцевий житель смертельно травмував сокирою свого пасинка і покінчив життя самогубством через повішення.

Як повідомили УНІАН у відділі комунікацій Головного управління Нацполіціі в Запорізькій області, інцидент стався 3 січня.

За даними поліції, до правоохоронців звернулася жителька Мелітопольського району, яка повідомила, що вона втратила зв'язок зі своїм братом, який живе в Мелітополі.

Відео дня

Читайте такожПобиття 81-річного конструктора літака "Мрія": прокуратура відкрила провадження проти поліцейських

За вказаною адресою було направлено групу швидкого реагування. У приватному будинку поліцейські виявили два трупи чоловіків.

«Поліцейськими попередньо встановлено, що чоловік 1967 р.н. сокирою завдав численних тілесних ушкоджень пасинкові 1994 р.н., від яких він помер. Після чого громадянин покінчив життя самогубством через повішення на місці події», - повідомили в поліції.

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини і причини події.

Відкрито кримінальні провадження за ознаками ч.1 ст.115 (умисне вбивство) і ч.1 ст.115 (умисне вбивство з додатковою кваліфікацією «самогубство») Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Як повідомляв УНІАН, в Одеській області п'яний чоловік відрізав вухо односельцю.