Раніше насильник займався рукопашним боєм / фото ua.depositphotos.com

У Пермі по УДО (умовно-достроковому звільненню від покарання) з в'язниці вийшов 33-річний Анатолій Ф з Чайковського, який бив і ґвалтував своїх жертв.

Про це повідомляє «В Курсі.ру».

За словами слідчих, після затримання, замість жалю, чоловік обіцяв продовжити калічити долі дівчат, коли вийде. Тільки цього разу він попередив, що своїх жертв не залишатиме в живих, щоб вони не розповідали про напади.

Відео дня

"Нехай не ходять, де попало", - додав на суді ґвалтівник.

Щоб підкреслити жорстокість і небезпеку Анатолія видання наводить історію зґвалтування 26-річної мешканки Пермі. Дівчина відпочивала вночі в Барі у Свердловському районі. Вона вийшла на вулицю, щоб освіжитися, і зрозуміла, що втратила телефон. Там до неї підійшов молодий чоловік спортивної статури і запропонував допомогти в пошуках. Це був Анатолій Ф. але він відвів дівчину за будівлю клубу, де побив її і зґвалтував.

Читайте такожУ Росії 12-річний школяр зґвалтував 9-річну на очах у братів

"Після того, як все було зроблено, побачив, що я встаю, тоді він розбігся і з усієї сили вдарив ногою по обличчю. У мене зламався ніс, і я втратила зуби, вони опинилися у мене в руках», - розповіла дівчина слідчим.

Прокинулася Марія тільки на ранок, одна в підворітті. Допомогли випадкові перехожі, які викликали їй швидку.

Ще однією жертвою сексуального маніяка у 2015 році стала 19-річна мешканка Краснокамська.

Вас також можуть зацікавити новини: