Ілля Білостоцький / фото kp.ru

Волонтери викрили звинуваченого у педофілії російського режисера гумористичного кіножурналу "Єралаш" Іллю Білостоцького ще у 2000-х роках, але йому вдалося "відкупитися" від них.

Про це розповів один з учасників міжнародної групи "Дружина вдач", яка виявляла педофілів у мережі, пише КП.

"Він від нас відкупився – злив базу даних. Це був список нікнеймів та електронних адрес, на які зареєстровані тисячі користувачів. Нам це допомагало виявляти інших педофілів", – заявило джерело.

Відео дня

За його словами, виявити Білостоцького вдалося у 2000-х роках. Тоді він почав реєструватися на різних форумах під ніком EMOSFEN та публікувати еротичні розповіді про дітей. Крім того, він був адміністратором сайту педофілів. І волонтери пообіцяли припинити переслідування, якщо режисер розкриє інформацію про користувачів.

Читайте такожРосійського дільничного підозрюють у зґвалтуванні 12-річної дівчинки

Зазначається, що своїх жертв – хлопчиків 13-14 років – Білостоцький вишукував у дитячих таборах:

"Він їздив дитячими таборами десь у Краснодарському краї або в тому ж Криму. Приїжджає, звертається до адміністрації табору: я режисер із Москви, працюю в "Ералаші", член Гільдії кінорежисерів, давайте зніму з вашими хлопцями фільм за відомою книгою? Ті, звісно, були проти – таку активність можна записати у виховну роботу, зайві очки заробити перед начальством".

Нагадаємо, наприкінці жовтня стало відомо, що Іллю Білостоцького затримали та звинувачують у педофілії.

Вас також можуть зацікавити новини