Злочинця затримали / фото ua.depositphotos.com

У селищі Первомайський Шилкінського району Забайкальського краю місцевий житель з ножем і ломом накинувся на групу школярів.

Про це в понеділок, 8 червня, «Ленте.ру» повідомив офіційний представник регіонального управління Слідчого комітету Росії (СКР) Єгор Марков.

Читайте такожУ Росії пацієнт зарізав сусіда по тубдиспансеру

Відео дня

Встановлено, що злочин скоїв 24-річний житель селища Первомайський, який перебуває на обліку в психоневрологічному диспансері і раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

У ніч на 8 червня він вискочив з під'їзду з ножем і ломом, напав на групу підлітків, а потім зник з місця злочину. Один постраждалий помер у лікарні, троє прооперовані і перебувають у важкому стані, за життя ще двох підлітків медики продовжують боротися.

«Особа підозрюваного встановлена, він затриманий і доставлений в слідчі органи для прийняття процесуального рішення», - повідомила офіційний представник МВС Росії Ірина Вовк.

Як повідомляв УНІАН, у Вологодської області Російської Федерації 28-річний працівник хлібозаводу задушив, а потім замурував у підвалі свою 27-річну колегу.