Ілюстрація ua.depositphotos.com

У Вологодській області Російської Федерації 28-річний працівник хлібозаводу задушив, а потім замурував у підвалі свою 27-річну колегу.

Про це повідомляє прес-служба регіонального управління Слідчого комітету Росії.

Читайте такожРосіянка напала з ножем на 7-річних синів через зраду чоловіка

Відео дня

19 квітня 2020 в правоохоронні органи звернулася жінка і заявила про зникнення доньки 1993 року народження, яка працює в їдальні Сямженського хлібозаводу. 22 квітня тіло зниклої було знайдено в підвальному приміщенні їдальні, воно було практично повністю замуровано цементом.

В ході ретельного огляду місця злочину слідчо-оперативна група і криміналісти виявили сліди злочину. У причетності до вбивства запідозрено колегу загиблої.

За версією слідства, 4 квітня він задушив потерпілу в підвалі і сховав там тіло. Протягом кількох наступних днів чоловік надсилав з телефону загиблої повідомлення, створюючи видимість її від'їзду.

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді взяття під варту. Слідчі встановлюють причину смерті жінки і мотив її вбивства.

Як повідомляв УНІАН, в російському суді міста Первоуральска обвинувачений у справі про побої напав на постраждалу в залі суду і вбив її.