Цього року телеканалу «1+1» виповнюється 25 років. На честь визначної дати телеканал починає яскраву промо-кампанію, яка триватиме до кінця 2020 року.

«1+1» - загальнонаціональний україномовний телеканал, який почав мовлення у вересні 1995 року, фактично започаткувавши сучасне українське телебачення. Протягом 25 років «1+1» інформує українців про найважливіші події з життя країни та проживає разом з глядачами сумні та радісні моменти.

За роки активної діяльності команда телеканалу реалізувала унікальні проекти для українського телебачення, створила ТСН і «Сніданок з 1+1». «Сніданок з 1+1» є беззаперечним лідером ранкових шоу на українському телебаченні, а ТСН щовечора збирає біля екранів мільйони глядачів*.  

Серед найпопулярніших програм телеканалу – «Танці з зірками», «Голос країни», «Голос діти», серіали «Школа» і «Останній москаль», тревел-шоу «Світ навиворіт» з Дмитром Комаровим, реаліті-шоу «Міняю жінку» та «Одруження наосліп». А також документальні проекти «Розщеплені на атоми», «Україна. Повернення своєї історії», «Скарби нації» та повнометражна стрічка за романом Василя Шкляра «Чорний ворон», які стали подією для всієї країни, та інші проекти.

Сьогодні канал продовжує розвиватись, диктуючи високі стандарти всій індустрії.

«Вже 25 років «1+1» знаходиться у центрі життя країни. З моменту заснування канал «дорослішав» разом з країною, підтримуючи її незалежність та розвиток української культури. За плечима нашої 25-річної роботи - безліч вражаючих проектів. Ми вдячні кожному глядачу за підтримку, довіру та любов, яку відчуває вся команда «1+1». Це мотивує нас щодня ставати кращими та продовжувати задавати планку високих стандартів для всього українського медіаринку», - коментує Генеральний директор 1+1 media Ярослав Пахольчук.

Промо-кампанія святкування ювілею почалася з яскравого промо-ролику «25 слів про 25 років», у якому зібралися зірки телеканалу «1+1» - Алла Мазур, Наталія Мосейчук, Лідія Таран, Неля Шовкопляс, Єгор Гордєєв, Руслан Сенічкін, Людмила Барбір, Дмитро Комаров, Катерина Осадча, Юрій Горбунов, Катерина Кухар, Владислав Яма, Анастасія Каменських (NK), Олексій Потапенко (ПТП), Тіна Кароль, Дмитро Монатік, Станіслав Боклан, Олександр Преподобний, Євген Кошовий, Олена Кравець та інші.

У ролику зірки промовляють слова, які для них стали асоціацією роботи на телеканалі «1+1» та проведеного часу разом з глядачами. Так, ведучі ранкового шоу «Сніданок з 1+1» Неля Шовкопляс, Єгор Горєєв, Руслан Сенічкін та Людмила Барбір з’являються у ролику з велетенськими цифрами «25 років» та згадують про «дружбу, натхнення,  мрії та традиції».

Зіркова пара ведучих, Катерина Осадча та Юрій Горбунов, долю яких звела робота на шоу «Голос країни», у кадрі разом їдуть містом на мопеді та розповідають про ніжність і любов. У той час для ведучої ТСН та політичного ток-шоу «Право на владу» Наталії Мосейчук, 25 років разом з глядачами «1+1» - це історія про відповідальність. А для автора та ведучого тревел-шоу «Світ навиворіт» Дмитра Комарова, який у ролику пливе засніженою річкою поруч з айсбергами, це пригоди.

Тренери шоу «Голос країни» Тіна Кароль, NK, ПТП та Monatik разом зі святковим тортом їдуть на червоному автомобілі та промовляють слова «Свобода», «Сила», «Сім’я» та «Свято».

У кінці ролику всі зірки «1+1» збираються разом на дружній вечірці, де спілкуються та атмосферно святкують День народження телеканалу.

Деталі щодо наступних етапів кампанії до 25-річчя стануть відомі згодом у анонсах каналу «1+1».

Для довідки:

«1+1» - загальнонаціональний україномовний телеканал, один із лідерів вітчизняного телевиробництва та найулюбленіший телеканал мільйонів українських глядачiв. За даними нещодавнього всеукраїнського національного репрезентативного опитування Info Sapiens, серед українських телеканалів жителі країни найчастіше дивляться канал «1+1» і йому продовжують довіряти найбільше.

Саме тут глядач одночасно знаходить новини суспільно-політичного життя країни, захоплюючі українські серіали, оригінальні розважальні програми, актуальний гострий гумор, адаптації світових форматів популярних шоу, а також унікальні спеціальні проекти.

У 2022 році Телевізійній службі новин «ТСН» виповниться 25 років. Сьогодні ТСН є беззаперечним лідером новинного сегменту і залишається найкращою новинною програмою. Кожен вечір у середньому 3,25 мільйона людей дивляться основний випуск ТСН, та близько 4,55 мільйона контактують з підсумковим «ТСН. Тиждень»*. А команда ТСН цілодобово стоїть на сторожі всіх подій, щоб інформувати українців про важливі та резонансні теми.

«1+1» - один із перших серед українських телеканалів зробив пріоритетним власне серіальне виробництво. Крім того, канал створив низку успішних оригінальних шоу. Авторська програма Дмитра Комарова «Світ навиворіт» налічує вже 11 сезонів та є однією з найкращих програм про подорожі на українському телебаченні.

«1+1» задає тон не тільки в виробництві оригінального контенту, а й в адаптації закордонних форматів.  Перше прямоефірне шоу на українському телебаченні ― «Танці з зірками» («Strictly Come Dancing») ― з’явилося саме на «1+1». Україна стала третьою в світі країною, що адаптувала нідерландський формат «The Voice of Holland» («Голос країни»).

«1+1» не залишає поза увагою особливі події, важливі для країни та наших глядачів. Рейтинговими документальними проектами останніх років стали фільми на каналі «1+1»: документальна драма Світлани Усенко «Розщеплені на атоми», знята до 30-ї річниці аварії на Чорнобильській АЕС, та історичний проект Акіма Галімова «Україна. Повернення своєї історії», знятий до 25-ї річниці Незалежності України.

Як відповідальний бізнес, «1+1» займається втіленням багатьох соціальних ініціатив, серед яких благодійний проект під кураторством Лідії Таран «Здійсни мрію», направлений на здійснення заповітних бажань важкохворих дітей, проект «Право на освіту» під керівництвом Наталії Мосейчук, соціальний мультимедійний проект про ветеранів АТО і паралімпійців «Переможці» під кураторством Соломії Вітвіцької. Крім того, цієї весни на телеканалі «1+1» відбувся благодійний марафон «Ти не один», за результатами якого вдалося зібрати понад 2 мільйони гривень на придбання засобів індивідуального захисту для лікарів, які щодня рятують життя хворим на COVID-19

*Середнє охоплення основного випуску ТСН за перше півріччя 2020 року по аудиторії 4+ (вся Україна) - 3,25 мільйона глядачів, та підсумкового випуску «ТСН. Тиждень» - близько 4,55 мільйона. «Сніданок з 1+1» є беззаперечним лідером по телерейтингам серед ранкових шоу за аудиторією 4+ (вся Україна).  Показники розраховані на основі попередніх даних. Дані дослідження ТВ аудиторії належать ІТК; оператор панелі – Nielsen; моніторинг – Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом «1+1». Детальніше по показникам та визначенням цільових аудиторій у глосарії ІТК.