30 жовтня правоохоронці одночасно провели затримання фігурантів / фото npu.gov.ua

Заступник начальника одного з управлінь Держгеокадастру і спеціаліста Держекоінспекції у Хмельницькій області затримано на хабарі в розмірі 1200 доларів США.

Як повідомляє прес-служба Нацполіції, оперативники Управління захисту економіки в Хмельницькій області та слідчі відділу по розслідуванню особливо тяжких злочинів облполіції задокументовано корупційну діяльність чиновників.

Читайте такожУ кабінеті одного з керівників столичної поліції знайшли понад $100 тисяч

Відео дня

У поліції зазначили, що за складання позитивних висновків за результатами перевірки вимагали від суб’єкта господарювання 1200 доларів США.

"30 жовтня правоохоронці одночасно провели затримання фігурантів. Кожного було затримано біля адмінбудівель державних установ під час одержання ними по 500 доларів США хабара. Крім того, раніше співробітниками управління захисту економіки в Хмельницькій області задокументовано факт отримання посадовцями частини неправомірної вигоди, 200 доларів США, які останні розділили між собою", - йдеться в повідомленні.

Кожен був затриманий при отриманні 500 доларів США хабара / фото npu.gov.ua

Посадовій особі Держгеокадастру оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України, а посадовцю Державної екологічної інспекції за ч. 3 ст. 369-2 КК України.

Раніше УНІАН повідомляв, що у Запоріжжі співробітники Служби безпеки України спільно з поліцією затримали мешканця Мелітополя Запорізької області, який запропонував слідчому СБУ хабар у розмірі 5 тис. дол.