Хабарників затримали після отримання другого "траншу" / фото прес-служба прокуратури Київської області

Правоохоронці затримали керівника та юриста державного підприємства «Донецький облавтодор» на хабарі у 300 тисяч гривень.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

Читайте такожВ Одесі при одержанні понад 4 тисяч доларів хабара затриманий підполковник поліції

Відео дня

Так, керівник та юрист держпідприємства вимагали від комерційної структури 300 тисяч гривень хабара за оплату поставлених нафтопродуктів.

Перші «транші» неправомірної вигоди в розмірі 100 та 50 тисяч гривень відповідно зловмисники уже отримали попередньо. 10 січня відразу після одержання решти хабара в розмірі 150 тис. гривень їх затримали.

Затримано Ігоря Закутаєва / фото прес-служба прокуратури Київської області

На даний час проводяться невідкладні слідчі дії, по закінченню яких будуть вирішуватись питання щодо повідомлення службовим особам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України та обрання запобіжних заходів.

На своїй сторінці у Facebook генеральний прокурор Юрій Луценко уточнив, що затримано Ігоря Закутаєва.

«Прокуратура Київськоі області спільно із УЗЕ ДЗЕ задокументовала протиправну діяльність керівника ДП «Донецький облавтодор» Закутаєва, який в групі з юристом цього ж ДП вимагали і отримали 300 тисяч гривень», - написав він.

Як повідомляв УНІАН, 9 січня правоохоронці затримали адвоката депутата Київської обласної ради за надання хабара офіцеру поліції.