Зірки найбільше сприяли б Олександрі Зарицької / фото УНІАН

Україні в 2019 році на конкурс Євробачення в Тель-Авів слід було відправити групу Kazka - це був би найкращий варіант.

Таку думку в коментарі Главреду висловив астролог Влад Росс.

"По-перше, Kazka в 2018 році прославилася на весь світ, відповідно, ця група пізнавана, за неї б голосували. По-друге, якщо проаналізувати гороскоп солістки групи Олександри Зарицької, яка народилася 3 серпня 1992 року, то у неї вкрай сприятлива ситуація в гороскопі як раз на фінал конкурсу, який відбудеться 18 травня. Зірки би їй дуже сприяли в цей період, причому настільки, що Kazka могла б навіть потрапити в трійку лідерів за підсумками конкурсу Євробачення", - зазначив він.

Відео дня

Загалом, на думку Росса, з усіх фіналістів Нацвідбору зірки найбільше сприяли б Олександрі Зарицькій в Тель-Авіві.

Астролог також оцінив шанси на успіх на Євробаченні Maruv, яка перемогла в нашому Національному відборі, але відмовилася їхати на конкурс, не дійшовши згоди з приводу договору з НТКУ.

"Вона – Водолій, волелюбний знак, який не терпить жорстких обмежень і рамок. Для неї неприйнятні жорсткі контракти – Водолію завжди потрібно залишати якусь частку свободи. "Зоряний час" цієї артистки був якраз у день фіналу Нацвідбору, 23 лютого. Проте в період, коли буде проходити Євробачення в Ізраїлі, тобто 14-18 травня, зірки в її гороскопі стоять несприятливо, тому навряд чи вона зуміла завоювати на конкурсі яке-небудь гідне місце", - сказав експерт.

Росс додав, що в патріотизмі Maruv не варто сумніватися.

Читайте також"MARUV цілком має рацію": в НСТУ назвали винних у політизації цьогорічного Нацвідбору

"Насправді, Maruv – патріот України, про що говорить Місяць у зодіакальному знаку Рака в її гороскопі. Вона б із задоволенням представляла б саме Україну і доклала всіх зусиль для того, щоб зробити це на рівні. До речі, Чорна Місяць у її гороскопі перебуває в Козерозі, а Водолій – це знак Росії, відповідно, у Maruv весь негатив пов'язаний з Росією", - зазначив астролог.

Він також не виключає, що Maruv все ж поїде на Євробачення, але не в цьому році і не від України.

"Цілком можливо, що з часом ми можемо побачити Maruv на Євробаченні під білоруським прапором. Рано чи пізно вона буде брати участь у Євробаченні, але не від нашої країни", - розповів експерт.

За словами Росса, у разі, якщо в нинішньому році Україна взагалі не буде відправляти свого учасника на Євробачення, це буде дуже погано.

"Це тільки підкреслить справедливість слів Зеленського про те, що у нас виходить так: красти – можна красти – можна, цукерки продавати в Росії – можна, а Maruv – не можна. Це повний дебілізм. Україна завжди говорила про жахливу російську пропаганду, однак на прикладі цього Нацвідбору ми побачили, як пропаганда працює у нас. Зокрема, це проявилося в суто політичних питаннях, які ставив учасникам ведучий Сергій Притула. У підсумку, Україна, потрапила в скандал з Національним відбором, але в результаті нікого не відправивши на конкурс, в іміджевому плані точно суттєво програє через політизацію конкурсу", - резюмував він.

Як повідомляв УНІАН, громадський мовник (НОТУ) і співачка MARUV, яка перемогла в конкурсному відборі, не змогли домовитися щодо її участі в Євробаченні 2019.

Пізніше група Freedom-jazz, посіла друге місце на нацвідборі, відмовилася від участі в музичному конкурсі. Сьогодні, 27 лютого, стало відомо, що володарі третього місця українського відбору, група Kazka, також відмовилися від участі в Євробаченні.