Прозоров був звільнений з посади старшого консультанта-експерта / скріншот

Василя Прозорова, який дав прес-конференцію у Росії, звільнили зі Служби безпеки України через вживання алкоголю на робочому місці.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці СБУ у Facebook.

"Російська пропаганда традиційно нічим не гребує. Тому не дивує, що зрадників, яких всі зневажають, росіяни активно використовують для озвучення своїх заїжджених фейків про "таємні тюрми" тощо", - йдеться у дописі.

Відео дня

Читайте такожСБУ сьогодні відзначає 27-му річницю створення

У СБУ наголошують, що Прозоров був звільнений з посади старшого консультанта-експерта одного з відділів штабу АТЦ Служби безпеки України через службову невідповідність - систематичне вживання алкоголю на робочому місці, дискредитацію звання офіцера.

"Пропивши честь офіцера, Прозоров вирішив торгувати совістю та військовою присягою, знайшовши у ФСБ РФ "гідних" покупців. Але ця потвора має пам'ятати долю Іуди. Справа лише часу", - зауважили у спеслужбі.

Як повідомили сьогодні, 25 березня, російські ЗМІ, Василь Прозоров, який назвався колишнім співробітником СБУ, виступив з низкою заяв на прес-конференції в Москві. Так, він сказав, що з квітня 2014 року "сприяв спецслужбам РФ в отриманні інформації про діяльність українських силовиків, зокрема в районі проведення АТО".