YouTube-блогер вийшов на вулиці, щоб задати питання перехожим, аби перевірити їх знання шкільної програми. Стас Кондрашов вирішив розпочати опитування з питання по геометрії за 6 клас: «Що таке гіпотенуза?». Незважаючи на відносну простоту завдання, не всі змогли легко впоратися з ним. Більшість відповіла, що гіпотенуза - це лінія, і лише деякі змогли пояснити, які функції вона виконує в прямокутному трикутнику. Деякі ж зовсім обмежилися відповіддю: «це щось з геометрії». У наступному питанні блогер попросив назвати перехожих столицю Африки. Практично всі опитувані сказали, що Африка - це континент і у нього немає столиці. Але деякі спробували згадати головне місто 62 африканських країн, назвавши Єгипет і його столицю - Каїр.

Після шкільного курсу з географії почалися питання з літератури, які стосувалися одного з найбільш значущих творів і найвідомішого російського письменника. Але, незважаючи на це, питання: «Хто написав «Злочин і кара» змусило респондентів задуматися. Значна частина перехожих відповіли, що автор - Достоєвський. Деякі змогли навіть привести факти з біографії письменника, а інші згадали сюжет книги, розповівши, як сталося вбивство бабусі. Але були і ті, хто не зміг згадати великого письменника, назвавши замість нього Толстого, як автора роману.

Інше питання по літературі стосувалося Олександра Пушкіна, а вірніше його смерті. Всі респонденти сказали, що він був убитий на дуелі і назвали ім'я замовника і вбивці - Дантеса.

Після питань з літератури Станіслав Кондрашов перейшов до географії, запитавши про те, де знаходиться Пізанська вежа. Частина респондентів відповіла, що в Італії, інші уточнили - в Пізі.

Проект Telf Ag має на меті дослідити соціальні явища в українському суспільстві. Проект не має політичної спрямованості і не займається агітацією. Відео Станіслава Кондрашова зняті на вулицях Києва і показані без склеювань і озвучення.