Пугачовій астролог прогнозує зміни в особистому житті / фото УНІАН

15 квітня легендарна російська співачка Алла Пугачова святкує ювілей – 70 років.

Проте цей новий рік життя Примадонни принесе їй багато проблем у подружніх стосунках, розповів "Главреду" астролог Влад Росс.

Він склав невтішний прогноз для Пугачової - співачці загрожують проблеми з її чоловіком Максимом Галкіним, ігнорування яких може призвести до розлучення.

Відео дня

Читайте такожБез білизни, макіяжу та Галкіна: як Алла Пугачова шокувала та захоплювала публіку (фото, відео)

"У другій половині року в гороскопі Алли Борисівни буде жорсткий квадрат Сатурна і Плутона до Сонця й Меркурія, це може означати, що в цей період на неї чекатимуть зміни в особистому житті та проблеми з чоловіком. Ймовірно, вона може навіть розлучитися з Максимом Галкіним", - зазначив Росс.

Астролог додав, що цей рік може принести не тільки розбите сімейне життя, але можуть початися несподівані майнові спори та поділ майна.

"Одним словом, на Аллу Борисівну будуть чекати складні ситуації в сім'ї. Сатурн і Плутон будуть "квадратом" бити її Марс і Венеру, що буде означати проблеми в любовних справах, шлюбі, подружніх стосунках", - вважає експерт.

Що стосується здоров'я, то за словами Росса, у Пугачової все буде більш-менш стабільно.

"Здоров'я і самопочуття будуть не дуже, але всі проблеми Алла Борисівна зможе легко вирішувати. Хронічні захворювання у найближчий рік точно будуть нагадувати про себе. У річній карті Пугачової – Місяць у поєднанні із Сатурном: Сатурн завжди обіцяє непрості ситуації, а Місяць означає здоров'я. Однак ці проблеми Примадонна зможе вирішити та подолати", - резюмував він.

Раніше в мережі з'явилися кадри з репетиції ювілейного концерту Алли Пугачової. На них Примадонна з'явилася з новою зачіскою - прямим чубчиком і подовженим каре. Також вона повернулася до природного кольору волосся.