Ілюстрація REUTERS

19 квітня настане незвичайна повня, яку ще називають рожевою, але це зовсім не означає, що Місяць забарвиться в такий колір.

Свою назву ця повня - рожева - отримала давно, її так називали корінні американські племена,  які вели за повними місяцями лік порам року.

Місяць буде повним у сузір'ї Терезів й одночасно вступить у протистояння із Сонцем. За словами астрологів, таке поєднання обіцяє сплеск енергії, яка потягне за собою багато несподіванок.

Відео дня

"Викид енергії слід направити в правильне русло: виплеснути в сферу любові та стосунків, творчість, духовне зростання, розширення кругозору. В іншому випадку енергія знайде вихід до агресії, поспішності, дратівливості, необачних рішень", - розповіла КП астролог Емма Літвінова.

За її словами, 19 квітня вплив Терезів дозволить знайти своє місце в житті, побачити і відчути своє покликання, а також бажання та шляхи реалізації. Найголовніше — довіряти собі та своїм почуттям, виділити трохи вільного часу для самоаналізу.

"У цю повню добре помріяти, енергія буде сприяти цьому, - радить астролог. - Знайдіть час для того, щоб зібратися з думками та накидати короткий список бажань, які ви хочете здійснити найближчим часом".

Читайте такожВербна неділя 2019: значення свята, традиції та прикмети, які зцілюють

Повний місяць 19 квітня 2019 року: як вплине на знаки Зодіаку - гороскоп УНІАН

Овен. Ви повні сил та енергії, але не поспішайте діяти, гарненько все обміркуйте. Також зверніть увагу на своє здоров'я, можуть дати про себе знати деякі хронічні хвороби.

Тілець. Нарешті в цей день ви зможете вирішити важливі питання в особистому житті й відчути розуміння від другої половинки. Самотнім представникам цього знаку Зодіаку зірки обіцяють доленосну зустріч.

Близнюки. Положення планет позитивно позначиться на ваших емоціях: ваша доброта і любов захлиснуть оточуючих. Але не забувайте піклуватися про себе.

Рак. Якщо ви заплуталися і ніяк не можете розібратися в ситуації, ось він, ваш день! 19 квітня відмінно підходить для самоаналізу й вирішення старих проблем.

Лев. В цей день зірки подарують вам емоційний підйом, тому можете сміливо братися за реалізацію давно задуманих ідей.

Діва. У представників цього знаку з'явиться можливість змінити життя на краще. Головне – вчасно розпізнати знаки долі й не боятися діяти.

Терези. Можуть виникнути нові почуття і стосунки. Для тих, хто перебуває в парі, зірки обіцяють романтичний вечір.

Скорпіон. Представники цього знаку – справжні щасливчики дня. Їм астрологи прогнозують несподівану пропозицію, яка допоможе вирішити старі проблеми.

Стрілець. Перша половина дня принесе у ваше життя трохи хаосу, але в другій завдяки вашому спокою і здатності все швидко розрулювати очікується приємний бонус.

Козеріг. Ви будете трохи розгублені та стривожені, що допоможе вам чітко усвідомити, які цілі повинні відійти на другий план. Рішення в цей день принесе у ваше життя більше порядку.

Водолій. У цей день представники цього знаку зможуть нарешті усвідомити, що потрібно прислухатися до думки оточуючих. 19 квітня – день нових цілей і прагнень.

Риби. Мрійливих Риб часом сильно заносить. А в цей день – так точно. Будьте уважні 19 квітня до поклику своєї душі, інакше помилок не уникнути.