Олена Зеленська розповіла, який стиль їй імпонує і з якою першою леді хоче зустрітися / Фото: "Апостроф"

Дружина кандидата в президенти України Володимира Зеленського, Олена Зеленська, перед другим туром виборів і дебатами двох опонентів дала відверте інтерв'ю. Вона розповіла деякі подробиці сімейного життя, а також про бажання зустрічі з діючою першою леді України Мариною Порошенко.

Читайте такожПолітолог пояснивши, звідки у Зеленського такі високі рейтинги

У розмові з журналістами видання "Сегодня" Олена Зеленська поділилася, що не намагається наслідувати чийсь стиль або копіювати його.

Відео дня

"Звичайно, мені було б цікаво з ними (першими леді) поспілкуватися, адже в будь-якій країні перша леді - це жінка, яка грає важливу роль в житті президента. Що стосується іміджу, я не намагаюся слідувати чиїмось стилю і не намагаюся когось копіювати. Щоб розуміти якісь протокольні нюанси і вникнути в цю тему, я, звичайно, подивилася кілька фотографій, але не більше того", - зазначила Олена.

41-річна дружина Володимира Зеленського додала, що якби їй випала можливість поспілкуватися з першою леді, насамперед їй би хотілося зустрічі з Мариною Порошенко - дружиною чинного президента України Петра Порошенка.

"Мені цікаво, яка вона особистість, як дивиться на всю цю ситуацію, як їй взагалі живеться. Думаю, вона могла б поділитися досвідом. Але, насправді, я не люблю загадувати. Намагаюся про це взагалі поки що не думати і навіть не говорити вголос. Напевно, це навіть і не зовсім етично - міркувати на такі теми", - підсумувала Олена Зеленська.

Як повідомляв УНІАН, раніше Зеленська розповіла, що дочка кандидата в президенти Олександра без ентузіазму сприйняла рішення її батька, а син Кирило досі про плани шоумена не знає.