З території України депортовано чергового «злодія в законі».

Як повідомили УНІАН у прес-службі ГУБОЗ МВС України, зокрема, працівники Управління боротьби з організованою злочинністю ГУМВС України в Одеській області напередодні ввечері видворили з України громадянина Молдови Малхаза ДЖАПАРІДЗЕ (1964 р.н.), уродженця Грузії, відомого у кримінальному світі як "злодій в законі" на прізвисько "Малхаз".

За даними прес-служби, Приморський районний суд Одеса 25 березня задовольнив позов ГУ МВС України в Одеській області про примусове видворення з території України М.ДЖАПАРІДЗЕ за порушення паспортного режиму та заборонив йому в’їзд на територію України терміном на 5 років. М.ДЖАПАРІДЗЕ знаходився в Україні без законних підстав та ухилявся від виїзду до Республіки Молдова, чим порушив ст. 32 закону України "Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства".

Відео дня

Як повідомлялося, М.ДЖАПАРІДЗЕ був затриманий у Херсоні 13 лютого цього року. У 2007 році він був оголошений в міжнародний розшук Республікою Молдова за втечу з-під варти. М.ДЖАПАРІДЗЕ раніше був судимий 5 разів за крадіжки, зокрема квартирні, незаконне зберігання зброї і наркотиків, здирництво.