У Києві вже який місяць триває ремонт великої окружної дороги. Весь цей час люди, що живуть в районі ТРЦ "Лавина" та ст. м. "Академмістечко", регулярно змушені стояти у багатогодинних заторах, а то і зовсім добиратися на роботу пішки. При цьому тротуари на більшій ділянці дороги відсутні.

Як повідомляє кореспондент УНІАН, сьогодні о 9 ранку на ділянці від "Лавини" до "Академмістечка" утворилися 10-бальні затори. Автомобілі стали практично "намертво".

Читайте такожЖінки били одна одну сумками: на Рівненщині пасажири маршрутки не поділили місця і влаштували масову бійку (відео)

Люди були змушені добиратися на роботу пішки, йдучи вздовж траси, де немає жодного дерева, за 30-градусної спеки. Стояти практично непровітрюваних маршрутках було навряд чи приємніше. Сотні людей через це запізнилися на роботу.

Нагадаємо, що столична влада навесні почала прийняття в користування ряду державних дорожніх об'єктів, зокрема, частини Окружної дороги, що зараз перебувають у власності області, і проводить там ремонтні роботи.

Відзначимо, що, за словами місцевих жителів, ремонт дороги, через який люди змушені стояти в пробках на літній спеці, триває вже друге літо поспіль.