Підозру Баласинович оголошено заочно / фото: inforesist.org

Прокуратура Києва заочно повідомила голові Васильківської районної ради на Київщині Наталії Баласинович про підозру в заподіянні легких тілесних ушкоджень та хуліганстві.

Як повідомляє ТСН, у прокуратурі зазначили, що неодноразово викликали 34-річну чиновницю, щоб оголосити підозру, проте вона жодного разу не з'явилася.

Читайте такожСкандальну чиновницю, яка стала зіркою мережі через відео з лайкою, виключили зі списку Порошенка

Відео дня

"Слідством встановлено три епізоди злочинних дій останньої, а саме нанесення своєму чоловікові на ґрунті ревнощів легких тілесних ушкоджень, що спричинили короткочасний розлад здоров’я, грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю за місцем проживання похилого віку матері потерпілого, а також спричиненні легких тілесних ушкоджень жінці-консьєржу цього ж будинку", - зазначили в прокуратурі.

Оскільки Баласинович на виклики безпричинно не з’являлася, 27 червня столична прокуратура заочно повідомила їй про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.ч. 1, 2 ст. 125, ч. 1 ст. 296 КК України й направили підозру за місцем її роботи та проживання. 

Як повідомляв УНІАН, голова Васильківської райради Наталія Баласинович стала зіркою мережі після оприлюдненого відео, як вона, сидячи в машині з сигаретою в руках, обматюкала жінку