Цьогоріч фестиваль Zaxidfest, який традиційно відбувається на території відпочинкового комплексу «Чарівна Долина» в с. Родатичі неподалік Львова запрошує безкоштовно відвідати фестиваль учасникам АТО та ООС.

Для того, щоб отримати пільговий вхід потрібно попередньо зареєструватися у формі та на вході на фестиваль обов‘язково пред‘явити посвідчення учасника бойових дій.

Організатори просять уважно ознайомитись із правилами подачі заявки, які вказані у формі та звернути увагу, що за одним посвідченням може пройти лише одна особа. Зареєструватися можна до 14 серпня 2019 року, під час проведення фестивалю реєстрація відбуватись не буде.

Відео дня

Серед учасників Zaxidfest-2019 буде чимало всесвітньо-відомих гуртів, які вже стали легендами - Gogol Bordellо, Apocalyptica, Lacuna Coil, Cradle of Filth. Також до України вперше завітають британські гурти You me at six та Fatherson. На фестиваль цьогоріч повернуться легенди українського року Воплі Відоплясова та багато українських виконавців.

Нагадаємо, що Zaxidfest-2019 відбудеться 16-18 серпня, на території фестивалю одночасно працюватимуть три сцени з трьома абсолютно різними стилями музики. Також на фестивалі передбачені фудкорти, розважальні та відпочинкові зони.