Алан Бадоєв показав нові фото з репетиції ходу до Дня Незалежності  / фото www.facebook.com/AlanBadoev.Director

Кліпмейкер та режисер Алан Бадоєв та хореограф Олена Коляденко, яким президент України довірив важливу місію – підготувати ходу до Дня Незалежності, від самого ранку перебувають на авіаційному заводі "Антонов" у Києві.

Саме там відбувається репетиція "Ходу Гідності". Про те, як минає підготовка до важливої події, у своєму Facebook розповів Бадоєв.

Читайте також"Додамо видовищності": Бадоєв та Коляденко стали режисерами ходи до Дня Незалежності (фото)

Відео дня

"Чим вища мета, тим цікавіший шлях її досягнення! Перед нашою командою стоїть цікава і складне завдання, і вона вартує безсонних ночей. Просто зараз, створюючи "Хід Гідностi", я відчуваю єднання з сотнями професіоналів, які допомагають нам. Які ж у нас різнопланово-талановиті люди. Справжня гордість працювати з ними пліч-о-пліч. Окреме дякую військовим: зібрані, чіткі, готові прикрити не тільки фізично, а й морально. Я вірю, що разом ми зможемо створити (вже створюємо) точне дійство, в якому буде і пам'ять, і віра, і світла надія ..." – повідомив Алан. 

Разом з тим він поділився світлинами з репетиції, де не лише "командує парадом", а й разом з військовими по-своєму маршує.