Рух по Новому мосту перекритий до 14 вересня / фото Інформатор

В Дніпрі ввечері 2 вересня незадоволений роботою річкового таксі натовп пішов "штурмом" на закритий для руху Новий міст, щоб пішки перейти на лівий берег міста.

Про це повідомляє "Інформатор" .

Як йдеться у повідомленні, з початком навчального року кількість охочих проїхатися на річковому таксі різко зросла і вже ввечері на Січеславської Набережній утворилася величезна черга на переправу. Через брак виділених плавальних засобів обурена юрба і вирішила "брати штурмом" Новий міст, щоб пішки перейти на лівий берег.

За словами охорони, яка знаходиться на правому березі, натовп з 30-40 осіб, незважаючи на всі заборони, самостійно пересунув огороджувальний паркан і попрямувала у бік лівого берега.

Читайте такожНа Харківщині вчителі блокували дорогу на знак протесту проти закриття двох шкіл (фото)

Як повідомлялося, рух по Новому мосту було перекрито до 14 вересня через виконання планових технологічних робіт. У липні президент України Володимир Зеленський і мер Дніпра Борис Філатов уклали парі з приводу того, чи буде міст відкрито після ремонту вчасно. Міський голова гарантував закінчення ремонту переправи до 14 вересня. У разі перемоги Філатова Зеленський приїде на святкування Дня міста, але якщо виграє гарант, то мер Дніпра піде у відставку зі свого посту.

Раніше, у 2017-му, Новий міст закривали для автомобілів тільки на перших етапах ремонту. І лише на кілька днів. Потім переправою пропускали тільки громадський транспорт і вводили реверсивний рух.