Маленький школяр зазнав булінгу з боку вчителя та батьків / фото УНІАН

У ліцеї №3 міста Луцька батьківський комітет влаштував булінг учневі 3-го класу через те, що його матір не здає гроші на різні потреби школи.

Про це повідомила мати Інна Назаревич у Facebook-групі "Батьки SOS".

Читайте такожОнлайн-булінг в Україні: жертвами цькування в інтернеті стали майже третина підлітків

Відео дня

"В п'ятницю син прийшов зі школи з подарунком для хлопчиків - кружкою.Через годину дзвонить до мене б.к.і каже у вівторок 200грн,або кружку. Бо подарунок не Богдана, а хлопчика якого не було сьогодні у школі", - розповіла вона.

Виявилося, що подарунок для хлопчика не придбали, бо матір хлопчика не здає гроші на фонд класу, хоча на потреби сина, запевняє Інна Назаревич, гроші завжди здають.

"Батьківським комітетом було навмисно зроблено так, щоб дискримінувати, зробити ізгоєм дитину в колективі. Невже, щоб дзвонити і зловтішатись, після, зробленого, не хватило розуму подзвонити і сказати, до, скільки здати на це "непотрібство" бо інакше не назвеш?А саме страшне, що сам вчитель допустив це", - додала матір.

Інна Назаревич додала, що з трьома іншими її дітьми, які відвідують цей навчальний заклад, ні з батьківськими комітетами, ні з вчителями жодних проблем не було.

Як повідомляв УНІАН, у школі №60 міста Харкова виник скандал через те, що учнів змушують будувати дитячий садок замість уроків.