Владимир Притула / facebook.com

У неділю, 3 травня, в Києві в результаті нещасного випадку загинув кримський журналіст і редактор сайту Крим.Реалії Геннадій Михайличенко.

Про це повідомив головний редактор Крим.Реалії Володимир Притула на своїй сторінці в Facebook, передає LB.ua.

"В неділю внаслідок трагічного нещасного випадку під Києвом загинув наш колега, кримський журналіст, редактор сайту Крим.Реалії, філолог-науковець Геннадій Михайличенко. Він залишив дружину з трьома талановитими дітьми, безліч корисних справ і добру пам'ять про себе. Таким і пам'ятатимемо його - добрим, усміхненим, безвідмовним», – написав Притула.

Відео дня

У неділю внаслідок трагічного нещасного випадку під Києвом загинув наш колега, кримський журналіст, редактор сайту Крим....

Posted by Володимир Притула on 3 травня 2015 р.

Геннадій Михайличенко закінчив Сімферопольський державний університет. Працював викладачем у Кримському інституті МВС та Кримському інженерно-педагогічному університеті. Журналіст, керівник проекту «Українська мова онлайн для Криму». Минулого року після анексії півострова переїхав до Києва з дружиною й трьома дітьми.

Читайте такожЗа рік війни на Донбасі в полоні у бойовиків побували понад 40 журналістів - Незалежна медіа-профспілка

Середня дочка Геннадія – Христина Михайличенко – нещодавно здобула перемогу на міжнародному конкурсі піаністів у Голландії, стала єдиною дитиною, яка отримали біометричний закордонний паспорт з рук президента України Петра Порошенка. Похорон журналіста запланований на 7 травня.