Українка зараз навчається у Польщі та працює у місцевому модельному агентстві / asmanagement.pl

Міністерство цифрової трансформації обрало переможця відкритого конкурсу, фото якого розмістять на демоверсії електронного водійського посвідчення.

Конкурс оголосили ще минулого тижня. У міністерстві також повідомили про 3 тисячі охочих.

Читайте також"Натискаєш кнопку і корупціонера немає": Зеленський в Естонії розповів про "Державу в смартфоні"

Відео дня

Переможця обирали, враховуючи три фактори: реальність фотографії та відповідність людині, яка її виклала; фото подобалось іншим користувачам та його відзначали; людині на фото мало бути понад 18 років.

Згідно з результатами голосування, переможницею стала українка Олександра Ободянська. У 2018 році вона отримала грант за міжнародною стипендіальною програмою International Scholarship Programme of WSB University, тому зараз навчається у Польщі.

asmanagement.pl

«Олександрі не байдужа доля нашої країни, тож вона прагне долучитися до майбутніх змін. Ми пишаємося українцями, які гідно представляють Україну за кордоном», – заявили у міністерстві.

Також Ободянська працює у польському модельному агентстві.

asmanagement.pl

Як повідомляв УНІАН, віце-прем'єр-міністр цифрової трансформації Михайло Федоров оголосив конкурс на обличчя для демоверсії електронних водійських посвідчень, яке оберуть 23 листопада.

"Прикріпіть у коментарі своє фото. Наша команда обере переможця з 10 лідерів. Нам потрібно знайти людину до 14:00 найближчої суботи. Поїхали!", - зазначив віце-прем'єр.