ГПУ оновила групу прокурорів у справі Шеремета / фото УНІАН

Генпрокуратура оновила групу прокурорів, які здійснюють процесуальне керівництво у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета.

Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

"20 грудня 2019 року оновлено групу прокурорів, які здійснюють процесуальне керівництво у провадженні щодо вбивства Павла Шеремета. Так, процесуальний нагляд у провадженні забезпечується групою прокурорів у складі 6 працівників Генеральної прокуратури України", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Читайте такожСправа Шеремета: силовики штурмом взяли залу суду, Кузьменко вивели силою (відео)

У ГПУ також зазначили, що стосовно одного з прокурорів, який працював над справою Шеремета, 19 грудня п'ята кадрова комісія прийняла рішення про неуспішне проходження атестації за результатами співбесіди через невідповідність вимогам професійної етики і чесноти.

"Відзначимо, що неналежне інформування прокурорів про засідання та несвоєчасне надходження матеріалів з Печерського районного суду стало причиною відкладення Київським апеляційним судом розгляду скарги сторони захисту однієї з підозрюваних у справі щодо обраних запобіжних заходів", - додали в ГПУ.

Як повідомляв УНІАН, у п'ятницю засідання Київського апеляційного суду з розгляду скарги адвоката на рішення Печерського районного суду Києва про утримання під вартою підозрюваної в причетності до вбивства журналіста Павла Шеремета Юлії Кузьменко перенесено на 24 грудня через неявку прокурорів.