Плакат на підтримку Асєєва повісили на балконі видання «Український тиждень» в День гідності та свободи / radiosvoboda.org

Звільнений у рамках обміну утримуваними особами з ОРДЛО журналіст «Радіо Свобода» Станіслав Асєєв 2 січня зняв банер на свою підтримку #FreeAseyev з балкона «Українського тижня».

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Читайте такожБагатьом звільненим з полону українцям нікуди повертатися – лікар

Відео дня

Асєєв додав, що, звільнившись з неволі, продовжить роботу над книгою «Ізоляція» – про таємну тюрму росіян в ОРДЛО.

«Потрібно ще психологічно адаптуватися, в тому числі й до ритму міста, до якого не те, щоб не звик, – звикати не було можливості. Але, напевно, варто… Напевно, буде окрема робота по «Ізоляції», – сказав Асєєв.

Плакат на підтримку Асєєва повісили на балконі видання «Український тиждень» в День гідності та свободи 21 листопада 2019 року. Тоді головний редактор Дмитро Кропивенко висловив сподівання, що настане час, коли «Стас Асєєв прийде до нас у редакцію і зніме цей плакат».

Як повідомляв УНІАН, у неділю, 29 грудня, на КПВВ "Майорське" у Донецькій області відбувся обмін утримуваними особами між українською стороною і представниками ОРДЛО. Україні повернули 76 людей в обмін на 124 особи зі списку ОРДЛО.

Ввечері того ж дня звільнених українців зустріли в аеропорту "Бориспіль".