Катющенко є співвласником російської компанії. Але не отримує в ній «ані зарплати, ані якихось виплат» / tsn.ua

Київський бізнесмен Олег Катющенко білборди з проросійською пропагандою та зі своїм фото спершу сприйняв за жарт.

Про це він розповів в інтерв’ю ТСН.

«Десь об 11 вечора (29 січня). Друзі почали писати, скидати цю інформацію. Мій партнер надіслав мені повідомлення з текстом: «Олег, ти серйозно?!». Я взагалі не розумів, про що мова. Потім думав, що це хтось з друзів мене «розводить», – сказав він.

Відео дня

Читайте також"Харківські терористи", яких передали бойовикам під час обміну, оскаржили свої довічні вироки

Катющенко додав, що не має ворогів і не знає, хто міг таке вигадати.

«В усій цій історії для мене найдивніше, що я не можу навіть придумати, хто це міг зробити. Дуже цікаво, хто ж це зробив. Якщо вдасться зрозуміти, хто це зробив, хочеться цим людям просто в очі подивитись – навіщо ви це зробили. В мене немає особистих ворогів, я людина спокійна», – додав він.

При цьому він зізнався, що є співвласником російської компанії. Але не отримує в ній «ані зарплати, ані якихось виплат».

Раніше ЗМІ писали, що Олег Кастющенко є засновником компанії-забудовника Holly Industrial. Дружина бізнесмена займається виданням жіночих журналів "Единственная", "Юная леди", "VIVA! Украина", "Твой малыш", "Уютная квартира", "Приватный дом" тощо.

Нагадаємо, пізно ввечері середи, 29 грудня, в кількох місцях у Києві з'явилися провокативні бігборди із надписом російською мовою "Росія - наш головний стратегічний партнер".