Інцидент стався посеред вулиці 8 березня / Фото: скріншот

У Полтаві поліція розпочала розслідування за фактом побиття на вулиці прийомним батьком 14-річної доньки.

Читайте такожБили та знімали на відео: на Житомирщині суд відправив під арешт двох неповнолітніх

Як повідомив УНІАН речник патрульної поліції Полтави Руслан Возниця, про факт побиття, який стався 8 березня на вулиці Соборності, патрульним повідомили перехожі.

Відео дня

Зокрема, один з них заявив, що чоловік тримає дівчину за волосся та б’є її кулаком по тулубу. Під час побиття він вдарив її головою об гранітний парапет.

«Патрульні виїхали на місце виклику, але заявник від заяв і повідомлень відмовився. В результаті заяву про побиття ніхто не писав, а дитина не звернулася з проханням про надання медичної допомоги. Зовнішніх ознак побиття патрульні не побачили», - йдеться у повідомленні.

На місці правоохоронці встановили, що між батьком та його 14-річною прийомною донькою, яка періодично тікає з дому, стався конфлікт. Патрульні написали письмовий рапорт до сектору ювенальної превенції.

Також у мережі Інтернет з’явилося відео побиття чоловіком дитини, яке, за словами Возниці, направили правоохоронцям.

У відділі комунікацій ГУ НП в Полтавській області повідомили, що за даним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Батьки дівчини встановлені, дитину наразі від них забрали.

«З метою захисту дитини від насильства її помістили до дитячого реабілітаційного центру. Наразі тривають слідчі дії та вирішується питання щодо доцільності подальшого перебування дівчини в цій родині», – зазначили у поліції.