Респіратори та дозатори для дезрозчинів відправили до міської дитячої лікарні / фото міськради Тернополя

У Тернополі 11-класники однієї зі шкіл придбали медикам респіратори за кошти, зібрані на святкування випускного вечора.

Як повідомили УНІАН в прес-службі міської ради, благодійну акцію «Дітям від дітей» влаштували учні 11-В класу Тернопільської спеціалізованої школи N3.

Зазначається, що старшокласники придбали для працівників інфекційного відділення міської дитячої комунальної лікарні 130 респіраторів та 17 настінних дозаторів для дезрозчинів.

Відео дня

При цьому витратили на втілення свого задуму не лише гроші батьків, а й частину суми, зібраної на святкування випускного вечора.

У мерії також повідомили, що наприкінці минулого тижня благодійник, який побажав залишитися невідомим, надав 23 монітори пацієнта, які допомагають цілодобово контролювати основі фізіологічні параметри хворих. За бажанням благодійника, 18 моніторів розподілили між медичними установами Тернополя, а ще 5 передали у Збаразьку районну лікарню.

У відомстві додали, що допомога від благодійників, волонтерів, меценатів та усіх небайдужих жителів міста є неоціненною для тернопільських медиків, а зокрема, тих, хто перебуває в епіцентрі хвороби та кожного дня ризикує власним життям задля порятунку пацієнтів.