REUTERS

Посольство України в Туреччині не має інформації про те, що громадяни України є серед постраждалих в результаті вчорашніх вибухів у Анкарі.

Про це повідомляє сайт Міністерства закордонних справ України.

Читайте такожВлада Туреччини повідомила про 95 жертв теракту в Анкарі

Відео дня

"Станом на 11:00 неділі, 11 жовтня, у Посольства України в Турецькій Республіці немає інформації про те, що громадяни України є серед постраждалих внаслідок вибухів, які сталися вранці 10 жовтня поблизу залізничного вокзалу в Анкарі», - зазанчили в МЗС.

Як повідомляв УНІАН, два потужних вибухи сталися поблизу головного залізничного вокзалу Анкари з невеликим інтервалом, приблизно о 10-й годині ранку за місцевим часом у суботу, коли біля вокзальної площі почали збиратися люди для участі в марші «Праця. Мир. Демократія».

У Туреччині починається триденна жалоба за жертвами найкривавішого за багато років у країні теракту, що стався в суботу в центрі Анкари під час маршу за мир.

Загинуло 95 осіб, 245 дістали поранення, з них 48 перебувають у реанімації.

Наразі ніхто не взяв на себе відповідальність за напад. Вибухи, імовірно, здійснили два смертники.

Читайте такожУ Туреччині починається триденна жалоба за жертвами учорашнього теракту

Турецька влада назвала подію терактом.

Мітинг за три тижні до загальних виборів був організований на підтримку припинення конфлікту між забороненою в Туреччині Робочою партією Курдистану і турецькою владою.

Президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган скасував у зв'язку з трагедією запланований візит до Туркменії, а також назвав "огидним" те, що сталося в суботу в Анкарі.