REUTERS

Про це на своїй сторінці у Twitter написав один з адвокатів Савченко Ілля Новіков.

"Експертиза була складною, оскільки запис короткий і говорив більше Болотов. На щастя, Карпов дав розкішне довге телеінтерв'ю. Голос співпадає", - зазначив він.

Новіков також переконаний, що тепер можливо документально довести, що АП і ФСБ тримали пальці у цій операції набагато раніше, ніж українська льотчиця опинилася у Воронежі.

Нагадаємо, раніше з'явилася розмова Болотова нібито з Павлом Карповим, помічником Суркова, в якому льотчиця впізнала одного зі своїх викрадачів.

Читайте такожСьогодні у суді РФ стартують дебати сторін у справі Савченко

Під час розмови Карпов цікавиться національність "снайперки". Болотов розповідає, що Надією Савченко вже цікавилася "бабуся" (ФСБ).

Раніше УНІАН повідомляв, що 3 березня стане відома дата оголошення вироку громадянці України, народному депутату Надії Савченко в Донецькому суді Ростовської області Росії.

Надію Савченко в Росії звинувачують у вбивстві двох російських журналістів, а також у незаконному перетині російського кордону. Надія Савченко та її захист відкидають звинувачення і заявляють, що на момент загибелі російських журналістів її вже захопили в полон бойовики, які потім примусово переправили в Росію.