лойко / mediaport.ua

Про це повідомляє "Сегодня".

Як розповів начальник відділу облпрокуратури Максим Саксонов, в рамках досудового розслідування вдалося встановити, що двоє чоловіків змовилися, щоб вбити й пограбувати юриста. Причому один із злочинців був знайомий з Лойком і не раз бував у нього в гостях.

В результаті спільники домовилися про зустріч зі своєю жертвою. І під час розмови знайомий схопив адвоката за шию і почав душити, у той час як його спільник тримав за руки нещасного. Згідно з висновками судмедекспертів, причиною смерті Віктора Лойка став гострий розлад кровообігу, викликаний через стискання шиї.

Відео дня

Читайте такожУ Раді адвокатів не виключають, що вбивці Грабовського вчинили ще сім таких епізодів

За даними звинувачення, скоївши вбивство, злочинці обшукали квартиру та вкрали гроші, прикраси, техніку на загальну суму 350 000 грн. Невдовзі одного із зловмисників — 37-річного чоловіка знайшли мертвим в Одесі: при ньому були ювелірні вироби, які належали Лойку. Що ж стосується його спільника, 25-річного іноземця вдалося затримати в Києві, і зараз він знаходиться під вартою без права внесення застави.

За умисне вбивство з корисливих мотивів за попередньою змовою хлопцеві загрожує довічне ув'язнення. Наразі триває досудове розслідування.