Ілюстрація / REUTERS

На Київщині у школі смт Іванків, кілька підлітків побили чотирикласника. Факт підтвердила в.о. прес-секретаря Київського облуправління Нацполіції Віталія Грохольська, пише ТСН.ua

"Є зареєстрований факт, що побили хлопчика. Зараз проходить судово-медична експертиза. Встановлюється ступінь важкості нанесених тілесних ушкоджень хлопчику 2007 року народження", - повідомила вона.

Читайте такожВайн-батл: уповноважений Порошенка з прав дитини прокоментував жорстоке побиття школярки у Чернігові (відео)

Відео дня

За фактом побиття було відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.296 ККУ "хуліганство".

Грохольська зауважила, що мати із сином перебувають вдома. До лікувального закладу вони не зверталися. Потерпілий звинувачує у нападі трьох старших хлопців 16-ти, 13-ти і 14 років. Поліцейські наразі проводять опитування і встановлюють, хто був присутній на місці інциденту.

Як повідомляв УНІАН раніше, в Чернігові поліція розслідує побиття 15-річної школярки, яке здійснили на вулиці її однолітки. Правоохоронці проводять розслідування в рамках кримінального провадження щодо ст. 296 ч. 2 КК (Хуліганство, вчинене групою осіб). Ця стаття передбачає обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на строк до 4 років.