фото ЖОДА

34 господарства Житомирщини, за оперативними даними, вже  подали документи на відшкодування вартості установок індивідуального доїння.

Про це повідомляє управління агропромислового розвитку Житомирської облдержадміністрації.

Як зазначається у повідомленні, 4 господарства населення із семи районів області, які утримують три і більше корів, подали документи на відшкодування вартості закуплених установок індивідуального доїння.

Відео дня

За інформацією управління, наразі   подали документи 34 господарства населення, які утримують три і більше корів, із семи районів області.

"Активнішими є господарства населення Любарського та Новоград-Волинського районів, які подали відповідно 17 і 7 пакетів документів, по три пакети документів надійшло від господарств Бердичівського та Радомишльського районів, два від Андрушівського і по одному - від Коростишівського та Олевського районів",- зазначають в ОДА.

Читайте такожБільшість громадян виступають проти обмеження права продавати свої паї

Відшкодування передбачено Програмою розвитку агропромислового комплексу Житомирської області, яка розрахована на всі суб’єкти господарювання – від малих до великих фермерських господарств, а також для індивідуальних дворів.

За даними ОДА, засідання відповідної  комісії відбудеться вже на цьому тижні.

Нагадуємо, що з обласного бюджету у Житомирській області цьогоріч на вказані цілі тваринникам регіону передбачено 200 тис. грн.