Результати опитування на сайті УНІАН / скріншот

Так, згідно з результатами опитування на сайті УНІАН, 44% наших читачів обурені ситуацією з позбавленням Міхеіла Саакашвілі українського громадянства, і вважають це банальним зведенням політичних рахунків.

Водночас 32% опитаних вважають це правильним рішенням, і переконані: якщо екс-президент Грузії навмисно приховав факти під час отримання громадянства – він має за це відповісти.

При цьому 12% респондентів відповіли, що краще б громадянство відбирали у зрадників України, які підтримують антиукраїнську політику Росії.

Відео дня

Читайте такожАнкета Саакашвілі на отримання громадянства оформлювалася заднім числом - нардеп

6% вважають таке рішення неправильним, адже навіщо було запрошувати Саакашвілі в Україну, щоб потім позбавляти громадянства.

Стільки ж - ще 6% - вважають, що було б непогано, якби Україна так само швидко приймала рішення щодо надання громадянства іноземцям, які воюють за неї в АТО.

Загалом в опитування УНІАН взяли участь близько 6 тисяч осіб.

Читайте такожСаакашвілі заявив, що не збирається просити політичний притулок або приймати інше громадянство

Як повідомляв УНІАН, 26 липня 2017 року стало відомо, що Міхеіла Саакашвілі позбавили українського громадянства. Сам документ в АПУ не показали через те, що він містить конфіденційну інформацію.

При цьому на батьківщині Саакашвілі, де проти нього заведені кримінальні справи, вже просять його екстрадиції з України.