У Житомирі голосуватимуть за проекти бюджету участі / фото Житомирська міськрада

Житомиряни з 1 жовтня голосуватимуть за проекти бюджету участі, які реалізовуватимуть у наступному році. Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні на брифінгу у міській раді повідомив Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

Читайте такожУ Житомирі відкрили спортивний майданчик для стріт воркауту та штучне міні-футбольне поле (фото)

За його словами, загальноміське голосування за кращі проектні пропозиції відбудеться з 1 по 10 жовтня цього року.

Відео дня

Загальна сума бюджету участі становить 12 млн 149 тис. 595 грн. Всього до загальноміського голосування допущено 60 проектів. Із них, під час голосування, житомирянин може обрати 5 найкращих ідей. Проекти-переможці будуть реалізовані у 2018 році.

Пункти для голосування у Житомирі працюватимуть з 1 по 10 жовтня з понеділка по п’ятницю з 10:00 по 19:00 та з суботи по неділю з 11:00 по 15:00. “Прийти та проголосувати можна в трьох пунктах голосування: у Житомирській міській раді, Корольовській районній раді, Богунській районній раді, або електронно – на сайті Житомирської міської ради ”, - сказав міський голова.

Як прозвучало на брифінгу, підрахунок голосів буде здійснюватися в електронній формі в онлайн-режимі, це унеможливить фактор людської помилки під час встановлення результатів. Бюджет участі – це можливість для мешканців міста самостійно визначити, на що саме варто спрямувати бюджетні кошти.