Бразильський кен відмовився від свого титулу / Picture: rodrigoalvesuk

Бразилець Родріго Алвес здійснив понад півсотні пластичних операцій, щоб бути схожим на ляльку Кена, бойфренда Барбі. Але тепер чоловік визнав, що схожості з Кеном він зараз не має, тому вирішив відмовитися від свого "титулу". Про це повідомляє видання Metro.

"Я не схожий на ляльку Кена, і коли люди називають мене Кеном, я хочу позбутися цього ярлика. Я згоден з тим, що Кен і Барбі являють собою досконалість форми чоловічого і жіночого тіл, але прізвисько тисне на мене і не відображає, ким я є насправді", - заявив Алвеш.

Він додав, що ніколи не позиціонував себе як людину, яка хоче виглядати, як іграшка. Алвесу було важко боротися з цим ярликом, проте в 2018 році він збирається остаточно показати, ким є насправді.

Відео дня

Читайте такожРозкіш в оренду: журналісти розповіли, як створити ілюзію багатого життя в соцмережах (відео)

"Це завжди дратувало мене з першого дня. У мене не було сили, щоб щось з цим зробити, але в 2018 році я нарешті отримаю шанс продемонструвати себе справжнього - і це не лялька Кен", - говорить Родріго Алвес.

Чоловік збирається в 2018 році показати себе в новому світлі. Він хоче відвести акцент від пластичних операцій, зосередившись на шоу-бізнесі. Наступного року Родріго запустить власне ток-шоу. Він додав, що хоче займатися своєю кар'єрою, пише ТСН.

Однак ще одне медичне втручання у свою зовнішність бразильський Кен все ж здійснить: він видалить чотири ребра для того, щоб зробити талію тоншою.