Відома українська співачка, колишня народний депутат України від Радикальної партії Злата Огневич взяла участь у популярному вокальному проекті "Голос країни-8", чим вразила всіх суддів. Відео з виступом співачки опубліковано на Youtube-каналі проекту.

Співачка виконала пісню "One Day", розгорнувши до себе усі крісла. Але після виступу вона заявила, що на шоу "Голос країни" прийшла, не переслідуючи мету стати учасником проекту.

Читайте також"Н**уй він мені не потрібен": корифей української естради Бобул образився через популярність Апреля-Зіанджі

Огневич підкреслила, що була б не проти зайняти місце одного з членів журі, але при цьому запропонувала стати просто "радником", будучи в складі однієї з команд.

"На це шоу я прийшла з єдиною метою: не як учасник, а як помічник кожному учаснику", - заявила Огневич. Однак, все ж артистка вибрала команду відомого продюсера Потапа, з яким і далі продовжить шлях на проекті.

Як повідомляв,у першому випуску шоу "Голос країни-8" виступила співачка Зіанджа, яка раніше була відома як Борис Апрель. Дівчина-трансгендер виконала пісню "Smashed into you" популярної співачки Beyonce.